Kuinka valita tilitoimisto helsingissä

Tämän kirjoituksen tarkoituksena on auttaa sinua valitsemaan oikea tilitoimisto Helsingissä itsellesi. Vaihtoehtoja on lukuisia, satoja. Voit asua lähes missä tahansa tällä alueella ja kulman takana on aina joku kuka tekee tätä työtä. Se on hyvä asia. Varsinkin keskustasta löytyy toimistoja paljon.

tilitoimistot helsinki

On aina parempi mitä enemmän valintaa on. Silloin pitää vain tietää, että mikä kannattaa valita. Lisää valinnoista löytyy täältä.

Kuinka valita tilitoimisto

Kävimme jo aikaisemmin valintakriteerejä läpi paljonkin. Listataan ne tähän nopeasti vielä. Tärkeintä on muistaa, että tilitoimiston tulisi osata ja pystyä palvelemaan sinun tarpeitasi kohtuu hintaan. Kohtuullinen hinta on se, minkä pystyt palveluista maksamaan. Tämä kaikki pitäisi pystyä tekemään kirjanpitolakien mukaan:

Kirjanpitolaki löytyy täältä http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1997/19971336

Yksi kategoria on hinta. Se ei ole siis tärkein, mutta merkittävä kuitenkin. Lue siitä lisää täältä: http://tilitoimisto-helsinki.com/paljonko-tilitoimistopalvelut-maksavat-helsingissa/.

Toinen merkittävä asia on siis heidän tarjoamat palvelut verrattuna omiin tarpeisiisi. Kaikki peruskirjanpitopalvelut tulisi löytyä. Tämän lisäksi palkanlaskentaa ja verotukseen liittyviä asioita pitäisi pystyä ostamaan tilitoimistosta.

Kolmas ja erittäin tärkeä asia sinun liiketoimintasi. Kirjanpitäjän ja tilitoimiston pitää ymmärtää sitä. Monet isot toimistot tarjoavat näitä palveluita ja konsultointi saattaa ollakin jopa heidän pääliiketoimintansa. Isot toimistot maksavat todella paljon, joten pienet yrittäjät eivät niitä voi käyttää. Yritä löytää pieni toimisto, mikä erikoistuu sinun alaasi.

Jatka lukemista tästä aiheesta täällä.