Tilitoimisto Helsinki hinnasto

Tilitoimisto Helsinki hinnastoJos tilitoimistolta ei löydy hinnastoa, kannattaa jatkaa matkaa. Tarjontaa on niin paljon, että jos joku ei ole vaivautunut laittamaan hinnastoaan esille, kyseessä ei voi olla ainakaan kovin edullinen toimija. Toki hinta ei saa olla ainoa valintaa määrittävä kriteeri, mutta koska suurin osa tilitoimistoista ei ole erikoistunut tasan mihinkään, hinta on melkein ainoa mittari millä vertailua voi tehdä.

Hinnastoja löytyy moneen junaan. On aika yksinkertaisia jossa on kiinteä kuukausiveloitus + hinta vientien mukaan ja toisesta ääripäästä löytyy helvetillisia hintalistoja, jossa joka ikinen toiminto on merkitty erikseen. Jälkimmäisistä hinnastoista on mahdottomuus päätellä paljonko hinnaksi muodostuu.

Kuten kaikissa muissakin hinnastoissa, myös tilitoimistojen hinnastojen tulisi olla ennenkaikkea yksinkertaista. Sellaista, että asiakas ymmärtää paljonko kulut karkeasti ottaen tulevat olemaan. Jos hintataso on korkea, sille pitäisi olla jokin selkeä perustelu, esimerkiksi tietyn alan selkeä asiantuntemus ja sinne erikoistuminen.  Moni tilitoimisto Helsingissä on erikoistunut siihen mihin kaikki muutkin: kaikkiin mahdollisiin asiakkaihin.

Lue lisää artikkelista paljonko tilitoimistopalvelut maksavat Helsingissä